BETALEN

Bij NOLA.NOVA kun je online veilig betalen via het betaalsysteem van Buckaroo. Je rekeninggegevens blijven afgeschermd tijdens het betalingsproces zodat je altijd veilig online kunt betalen.

Je kunt op de volgende manieren betalen:
 iDEAL:
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. De banken waarmee je gebruik kunt maken van iDEAL zijn: ABN-AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot en Knab.
  

PAYPAL

Snel en veilig betalen met je eigen PayPal account.       
CREDITCARD
Gemakkelijk en veilig betalen met je creditcard. Kies bij de betaalmethodes voor de optie PayPal & Creditcard. Het is niet nodig om hiervoor een Paypal account te hebben! 


 
NOLA.NOVA GIFTCARD
Vul de code van de Giftcard in zodra je bij de betaalmethode hebt gekozen voor de Nola.Nova Giftcard. Het bedrag van de kadobon wordt dan verrekend met het totaalbedrag. Mocht er nog een bedrag over blijven kun je er voor kiezen dit via een andere betaalmethode te betalen.
 

 
FASHIONCHEQUE
Je kunt het volledige bedrag met een Fashioncheque betalen. Het is ook mogelijk om een deel van je bestelling met een Fashioncheque en deels met een ander betaalmiddel te betalen zoals bv. iDEAL. Per bestelling kan je ook meerdere Fashioncheques tegelijk kunnen inwisselen.
 
  
 
VOORUITBETALING
Je kunt zelf het totaalbedrag overmaken via een bank- overboeking naar de NOLA.NOVA
Bankrekening:  1152 39 138
IBAN:  NL82 RABO 0115 2391 38

Vermeld bij het overmaken het factuurnummer zodat wij je betaling makkelijk kunnen traceren. Zodra je betaling bij ons binnen is zullen wij je bestelling verzenden.

LET OP! Je artikelen worden gedurende 5 dagen voor je gereserveerd. Als we je betaling niet tijdig hebben ontvangen wordt je bestelling automatisch geannuleerd.
 
 

KORTINGSCODE
Een kortingscode van NOLA.NOVA kun je invoeren tijdens het bestelproces net voordat je naar de kassa gaat. De korting wordt direct met het totaalbedrag verrekend. Regelmatig geven we kortingscodes door via onze nieuwsbrief of via onze FaceBook pagina.


Vragen? Mail naar: info@nolanova.nl